Ga terug Denmark new office - team (1)

ColliCare Denemarken opent nieuwe vestiging in Vejen, Jutland

Sinds juni heeft ColliCare Denemarken zijn activiteiten verder uitgebreid met de opening van een nieuwe vestiging in Vejen, hierdoor kunnen we onze diensten en duurzaamheidsinspanningen verder ontwikkelen.

De nieuwe vestiging is strategisch gelegen in centraal Jutland, om transportstromen verder te optimaliseren en nieuwe diensten te realiseren.

Deze zomer verwelkomde de afdeling in Vejen drie zeer bekwame operationele medewerkers met ruime ervaring in Europees en Noord-Europees spoor- en wegvervoer. De nieuwe teamleden, Simon Schlünsen, Ilia Bak en Dawid Nowak, zullen met hun expertise ons team in Denemarken versterken.

Vejen is ideaal gelegen voor cross-docking, opslag en diverse andere optimalisatiekansen. Hierdoor kunnen we ons logistieke netwerk verder uitbreiden. Carsten Stampe is aangesteld als Sales Manager in Denemarken. Met 30 jaar ervaring in de transport- en logistieke sector zal hij het commerciële team, samen met Jakob Nordborg, versterken en proberen onze marktpositie te verbeteren.

Uitgebreide diensten

Onze afdeling in Vejen zal wegtransport aanbieden in alle Noordse landen, evenals import- en exportoplossingen tussen het continent en de Noordse regio. Onze belangrijkste bestemmingen hiervoor zijn Scandinavië, de Benelux, Italië, Polen en de Baltische staten. Met onze kantoren in India en China is het ook mogelijk om hoogwaardige diensten vanuit Azië te leveren.

Toewijding aan het milieu

Wij zijn toegewijd aan duurzaamheid en investeren daarom aanzienlijk in de ontwikkeling van ons spoorvervoer en voertuigen die worden aangedreven door duurzame brandstoffen en gassen. Wij bieden onze klanten een milieuvriendelijk alternatief door vracht van de weg naar het spoor en de zee te verplaatsen.

ColliCare zet zich in voor de naleving van het klimaatakkoord van Parijs en werkt hard aan het klimaatdoel om de opwarming van de aarde te beperken tot 1,5 graden.

Jakob Nordborg

Jakob Nordborg

Managing Director Denmark